Приклад проекту співпраці та наукового дослідження

Проект наукового дослідження

 (проект складено к.м.н. Олексюк-Нехамес А.Г.) кафедра невропатології і нейрохірургії ЛНМУ ім. Д.Галицького.

Збір наукового і клінічного матеріалу хворих з різними формами захворювань периферійної нервової системи які застосовували у лікуванні ВАЗОНАТ 250 МГ .

Публікація за результатами дослідження є обовязковим етапом у співпраці.

 План дослідження включає:

 2.а) клінічне опитування хворих з поліневропатіями діабетичного і алкогольного ґенезу завдяки шкалам (Опитувальник для виявлення симптомів моторної, сенсорної і вегетативної невропатії (EURODIABIDDMComplicationStudi) KemplerP. и співавтор. 1995,

  2.б) Інструментальне обстеження хворих методом стимуляційної електронероміографії з перевагою застосування викликаних сомато-сенсорних потенціалів (ВССП) і ВШСП діагностики вегетативної нервової системи.

  3а). Планується обстежити дві групи хворих з діабетичними і алкогольними поліневропатіями. (виявити переваги лікувального ефекту препарату, якщо такий буде) у порівнянні з групою хворих, які не отримували такого лікування.

 3б) Можливо біохімічні дослідження крові (вміст СМ) у крові, рівень СМ і порівняння з групою, яка не отримувала препарат.

  3.а)Попередня назва публікації:

 «Виявлення переваг і ефективності застосування ВАЗОНАТУ у лікуванні хворих з  різними формами поліневропатій» 

  Дата пропозиції:

  Відповідальна за виконання проекту  Олейнюк Оксана Миронівна

 

 

Об авторе admin

закінчила Львівський медичний інститут в 1995 році, за спеціальністю лікарська справа, лікар вищої категорії, невролог нейрофізіолог, кандидат медичних наук, викладач, невролог, нейрофізіолог, рефлексотерапевт автор понад 92 друкованих робіт, 1 електронної книги, декількох інформлистів, учасник конфренцій та симпозіумів.
Закладка Постоянная ссылка.

Добавить комментарий