Другий приклад проекту з фармфірмами

                                         Проект наукового дослідженнята співпраці (проект складено к.мед.н. Олексюк-Нехамес Алла Григорівна) кафедра невропатології і нейрохірургії ЛНМУ ім. Д.Галицького.

1. Збір наукового і клінічного матеріалу хворих з діабетичними мото-сенсорними дистальними поліневропатіями, діабетичними аміотрофіями і множиними діабетичними  мононевропатіями  які приймали Тіоктацид в дозуванні 600 Од в ін’єкційній формі на протязі 14 днів, з продовженням прийому в таблетованій формі – наступних 10 днів. (на фоні основного лікування) та вивчення ефективності Тіоктациду з залученням доказового методу – стимуляційної електронейроміографії, викликаного шкірного потенціалу (ВШСП )– діагностика стану вегетативної нервової системи  для підтвердження клінічного покращення (Нейрофізіологічні параметри оцінки стану хворих з різними формами діабетичних невропатій ).

(Кількість хворих (34-46),  розбиті по нозологічним групам.) 2. Написання публікації за результатами дослідження, (написання публікацій, та видання їх в формі основного матеріалу для наукових видань, наприклад «Міжнародний неврологічний журнал», або препринтів для поширення).Виступи на конференціях міжнародного та загальноукраїнського рівня або запропонованих фірмою “meda”.

 План дослідження включає: (дизайн дослідження)

  2.а) клінічне опитування та обстеження хворих з діабетичними поліневропатіями  завдяки шкалам (Опитувальник для виявлення симптомів моторної, сенсорної і вегетативної невропатії (EURODIABIDDMComplicationStudi) KemplerP. і співавтор. 1995.

  2.б) Інструментальне обстеження хворих (n=30),  методом стимуляційної електронейроміографіїі, та методу ВШСП (викликаний симпатичний потенціал) діагностики вегетативної нервової системи. (Стандартна методика запропонована Ніколаєвим С.Г. 2003 р., Одинак  М.М. 2006 р )   3а). Планується обстежити дві групи хворих з діабетичними поліневропатіями. Перша та  основна група хворих і  її результати обстеження порівнюються з другою групою хворих з діабетичними  поліневропатіями, що отримували в лікуванні препарати α— ліпоєвої кислоти іншого виробника.   4. Попередньо назва доповіді: «Особливості діагностики та лікування діабетичних поліневропатій  з залученням тіоктациду» 

  Дата пропозиції: 14.03.2012

 

 

 

 

Об авторе admin

закінчила Львівський медичний інститут в 1995 році, за спеціальністю лікарська справа, лікар вищої категорії, невролог нейрофізіолог, кандидат медичних наук, викладач, невролог, нейрофізіолог, рефлексотерапевт автор понад 92 друкованих робіт, 1 електронної книги, декількох інформлистів, учасник конфренцій та симпозіумів.
Закладка Постоянная ссылка.

Добавить комментарий