Враження про інтерактивне спілкування

Шановні читачі, або ж просто випадкові перехожі, хочу вас розповісти про свої враження консультування на форумі — який має бути професійним  для хворих і для лікарів- неврологів, нейрохірургів та психіатрів.

Дивовижно, яка кількість хворих потребують консультації, які в розпачі шукають відповіді на свої запитання. Інтерактивне консультування має форму лише рекомендацій і  не більше. Звичайно не можливо хворих лікувати, але дещо розянювати або заспокоїти можна, враховуючи що форум є безоплатним. Величезна кількість хворих потребують поради і розради, співчуття.

На жаль колеги перетворюють такий форму у непрофесійний клуб. Варто закликати українських програмістів, для створення форумів, але професійного напрямку для хворих з неврологічною, нейрохірургічною патологією та супутньою патологією. Хотілося б допомагати хворим з використанням усіх інтерактивних засобів, які зараз є в достатку.

Закликаю хворих писати питання та коментарі  безпосередньо на мій електронний адрес: olekalla@gmail.com

Об авторе admin

закінчила Львівський медичний інститут в 1995 році, за спеціальністю лікарська справа, лікар вищої категорії, невролог нейрофізіолог, кандидат медичних наук, викладач, невролог, нейрофізіолог, рефлексотерапевт автор понад 92 друкованих робіт, 1 електронної книги, декількох інформлистів, учасник конфренцій та симпозіумів.
Закладка Постоянная ссылка.

Добавить комментарий