Привітання до дня медичного працівника

Святкове привітання Преосвященного Іоана, єпископа Львівського і Самбірського, з нагоди Дня Медичних Працівників

Вельмишановна, глибокоповажана, достойна святкова громадскосте славетного Львова. Серед урочистості цього Дня, на згадку приходять слова молитви про допомогу хворим, серед яких чуємо наступне:» Бо Ти Єси Джерелом зцілень, милості та допомоги, Христе Боже наш, і ми Тобі славу возсилаємо, нані, повсякчас і на віки вічні! Амінь!»

 

З цього вічного і не вичерпного Джерела черпали і черпають усі покоління людей, які в наслідок гріховності, терплять хвороби, болі і недомагання.

Одночасно Син Божий, Господь наш, Ісус Христос є також невичерпним Джерелом лікарських знань талантів та вміння.

З нагоди свята Дня Медичних Працівників, щиросердечно вітаємо Вас, улюблені у Христі брати і сестри. Бажаємо Вам, щоб Ви завжди  перебувалибіля циї Небесних Джерел, почерпуючи з них Живу Воду зцілень, допомоги і спасіння. А вони святі, нехай завжди виструмінюють Вам усім, спасительні знання лікарів, зцілюючу силу, милість та допомогу!

Щастя, добра та гараздів Небесних, у Ващому гідному, подвижницькому житті!

Будьте здорові і Богом бережені на Многії і Благії Літа!

+Іоан, милістю Божою

єпископ Львівський і Самбірський УАПЦ.

м. Самбір,   червень 2012 р. Б.

 

 

 

 

 

http://uaoc-ls.com/2012/06/16/svyatkove-pryvitannya-preosvyaschennoho-ioana-jepyskopa-lvivskoho-i-sambirskoho-z-nahody-dnya-medychnyh-pratsivnykiv/

Об авторе admin

закінчила Львівський медичний інститут в 1995 році, за спеціальністю лікарська справа, лікар вищої категорії, невролог нейрофізіолог, кандидат медичних наук, викладач, невролог, нейрофізіолог, рефлексотерапевт автор понад 92 друкованих робіт, 1 електронної книги, декількох інформлистів, учасник конфренцій та симпозіумів.
Закладка Постоянная ссылка.

Добавить комментарий